Resultats de la cerca frase exacta: 275

81. escaldí -ina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que és bullit i amanit amb ceba, tomàquet, alls, sal, oli i vinagre, s'aplica als llegums. Mongetes escaldines, pèsols escaldins. [...]
82. sarsuela
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Obra dramàtica i musical menor d'origen espanyol. Plat de peix variat amb crustacis i mol·luscos preparat amb sofregit de ceba, tomàquet i altres ingredients. [...]
83. a la doba
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fregit i, després, bullit a poc a poc en un suc on s'afegeix vi i es posa all, ceba, canyella, etc. Bou a la doba. [...]
84. gaspatxo
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sopa freda, crua, feta amb tomàquet, all, aigua, oli, vinagre, sal i molla de pa ben barrejat, a la qual s'afegeix ceba, cogombre i pebrot trinxat. [...]
85. amanida de llagostins amb ceba caramel·litzada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
86. amanida de tomàquet, ceba i mozzarella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
87. anxoves de costa amb ceba fornejada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
88. botifarra negra amb ceba dolça confitada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
89. bullit de ceba tendra i patata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
90. calamarsons amb favetes i ceba confitada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  9 / 28 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>